Valencià: Llengua i Literatura INICIA

Inicia el cambio

Valencià: Llengua i Literatura inicia converteix els alumnes en protagonistes del seu propi aprenentatge: adquireixen un paper actiu i interactuen de manera constant amb els continguts, desenvolupats en línia amb la realitat i les formes de comunicació dels adolescents de hui en dia.

Per assolir l’aprenentatge real en la teua aula, iniciat’aporta les claus de l’aprenentatge multisuport, una metodologia activa que: 

  • Aconsegueix implicar els alumnes gràcies a la integració i el desenvolupament simultani de continguts en paper i en suport digital. 
  • T’aporta tota la flexibilitat que necessites per al teu model d’ensenyament: tu tries com vols els continguts. 
  • Facilita una avaluació eficaç i global, ja que forma part d’un procés d’aprenentatge reflexiu: què sé?, què aprendré? i què seré capaç fer? 

D’aquesta manera el procés d’ensenyament i aprenentatge esdevé una experiència completa i enriquidora. 

Autores

Enric Iborra, Aurora Clari, Salvador Vendrell, Jordi Borràs, Rosa Maria Simó

Nivel

1-4 ESO

La unitat didàctica Valencià: Llengua i Literatura inicia cobra vida: 

  • Conversa amb l’alumne, guia el treball pels continguts i interactua amb l’alumne, de manera que fomenta un aprenentatge reflexiu: què sé?, què aprendré? I què seré capaç de fer? 
  • Inclou continguts digitals, desenvolupats en paral•lel a la unitat per a enriquir el discurs didàctic. 
  • Presenta els continguts de manera clara i organitzada, en un format més divulgatiu vinculat a la realitat de l’alumne. 
  • Aposta pel treball per tasques i activitats significatives en què l’alumne aplica els continguts en contextos pròxims a la seua realitat. 

Llibre imprés o digital? 

INICIA t’aporta tota la flexibilitat que necessites per al teu model d’ensenyament: tu tries com vols els continguts.  

 

¿Necesitas más información?

Nos encantaría ayudarte a encontrar la mejor opción para tus clases

Nuestra Política de Privacidad establece la forma en que Oxford University Press maneja su información personal, y su derecho a oponerse a que su información personal sea utilizada para fines publicitarios o procesada como parte de nuestras actividades comerciales.